7/30/2015

Shoplog | Primark Berlijn

Natuurlijk heb ik ook geshopt in Berlijn! Op het Alexanderplatz zit een grote Primark, daar zijn we natuurlijk een keer (of twee...) naartoe geweest. Verder heb ik ook nog wat souvenir-achtige spulletjes gekocht die ik ook laat zien in deze shoplog. 


Bij de euroshop kocht ik een krokodillensleutelhanger voor €1 en bij een winkeltje in Rosenhöfe, een hofje met allemaal leuke winkeltjes zoals de Brandy Melville en dit cadeauwinkeltje, kocht ik een schattig kaartje met de Brandenburger Tor erop voor €1.

Bij de Primark zag ik dit leuke gebreide topje in de sale hangen voor maar €1. Deze staat heel leuk bij mijn broekje van Brandy Melville, daar komt morgen een outfit mee online!

Dit jurkje vind ik ook super leuk en kan ik ook nog dragen in de herfst of winter. Ik houd van olifantjes dus dit jurkje moest ik wel kopen! Dit jurkje kost €13 bij de Primark.


Ook vond ik eindelijke een maxidress die lang genoeg is! Deze jurk is zo lang, dat 'ie niet eens helemaal op de foto paste. Deze jurk neem ik mee op vakantie, dus er zal snel een outfitpost mee online komen! Deze maxidress kost €19. 

Tenslotte kocht ik bij de Primark nog oorbellen (€2,50) en teenringen (€1). Ik was al heel lang op zoek naar manen oorbellen en ik ben heel blij dat ik ze nu eindelijk heb gevonden! De zwarte ovalen oorbellen zijn 'mood'-oorbellen: ze zouden veranderen als je in een andere stemming bent.

Op een marktje kocht ik zonnetjes oorbellen. Hier ben ik ook super blij mee! Ze zijn echt zilver en kosten €10.

Wat vind jij van mijn aankoopjes uit Berlijn? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!