8/12/2015

Fashion | Outfits Zomervakantie #2

Tijd voor weer zes nieuwe outfits die ik mee heb genomen op zomervakantie! Ik weet natuurlijk niet of ik al deze outfits ga dragen, maar als ik er eentje draag zul je die vast wel terug zien op mijn instagram of op mijn blog. 

Playsuit - H&M
Sandals - Birkenstock
Flower crown - Primark

Top - Brandy Melville
Shorts - H&M
Sandals - Birkenstock

Top - H&M
Shorts - H&M
Shoes - Converse

Dress - Primark
Shoes - Converse

Top - Made by my mom
Shorts - H&M
Sandals - Birkenstock

Dress - Brandy Melville
Shoes - Converse

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Vooral de tweede en de laatste vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En hoe tof is dat olifantenjurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt zulke schattige items! Leuk weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits! Vooral die laatste vind ik tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs leuke jurkje! Jammer dat ik dat jurkje van de Primark niet zelf had gevonden haha (: Ik wil ook snel weer eens kijken bij de Brandy Melville, volgens mij hebben ze daar onwijs leuke dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!