8/27/2015

Haul | Persunmall

Toen ik terug kwam van vakantie, lagen er wel 7 pakketjes voor mij op de deurmat! Eén pakketje daarvan was van de Aziatische webshop Persunmall. Hier had ik al eerder iets besteld, en een tijdje geleden mocht ik er nog iets bestellen. Ik heb er een jurkje en een topje besteld.


Dit jurkje vind ik echt super leuk! Het jurkje is donkerrood/roze met witte, paarse en roze bloemetjes. Aan de achterkant is het jurkje open, met verschillende bandjes over je rug heen. Dit jurkje lijkt me echt super leuk voor een feestje of mijn eigen verjaardag. 
Ook dit topje vind ik super leuk! Het is een korte blouse met bij de schouders open stukken. Aan de voorkant kunt je de touwtjes vastknopen. Ik zal deze blouse snel laten zien in een outfit, want dan zie je 'm nog beter!


Kende jij de webshop Persunmall al? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Ohh wat een leuk jurkje! Ik kende de webshop nog niet, maar ga 'm zo wel even bezoeken, haha. De prijsjes zijn niet verkeerd zo te zien! :)

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel benieuwd naar die outfitfoto met die blouse!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!