8/09/2015

I Like | Chelsea Boots and high heels

Ik ben nu al op zoek naar leuke enkellaarsjes voor de herfst en sinds vorig jaar vind ik chelsea boots eigenlijk al heel leuk! Vorig jaar zag je heel veel chelsea boots in de winkels, en dit jaar ook weer. Dit jaar hoop ik wel een goed paar te kunnen vinden, dus ik ging alvast op zoek. Ik heb heel wat leuke schoenen voor komend najaar kunnen vinden. Daarnaast zocht ik ook wat outfit inspiratie!

Where to find?
Onderstaand een paar voorbeelden van de op dit moment leukste laarsjes! Het liefst ga ik voor een flinke hak eronder, erg mooi en vrouwelijk maar omdat ik zelf al erg lang ben zou ik waarschijnlijk voor de platte versie gaan. Het laarsje linksonder is mijn favoriet. Een basic model, maar de verschillende soorten leer maken het toch net wat aparter.


♥ Plateauboots bij H&M 
 Faux Suede Zipped Booties bij Forever 21
♥ Emilio Luca Red zwarte chelsea boots & Piure Zwarte chelsea boots bij Dolcis


Outfit Inspiration 
De chelsea boots kun je eigenlijk wel elk seizoen dragen, maar voor de herfst en winter zijn ze wel het meest geschikt. Ik heb wat outfit inspiratie verzameld van Pinterest! Zoals je ziet kun je ze dragen onder een broek, maar met een jurkje of rokje lijken ze me ook super leuk, zoals je bij de laatste twee foto's kunt zien. Zelf zou ik ze combineren met een rokje, een geruite blouse, mijn floppy hoed en een leren jasje. Ik denk dat dat echt super leuk zal staan! Natuurlijk kun je deze schoenen ook in de winter dragen met een dikke panty, een rokje en een trui of een leuke broek en een trui. En in de zomer met blote benen en een leuke playsuit! Alle foto's kun je terugvinden op mijn Pinterest board.

?? - Pavlina@weeceybran on instagram

Wat vind jij van chelsea boots? Heb jij ze al? En hoe zou je ze combineren voor de herfst? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Chelsea boots zijn zo leuk! Heb ze zelf ook en ze zijn echt oneindig te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa Chelsea boots zijn zo leuk! Zelfs in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie schoenen die Chelsea boots! Zelf heb ik ze ook maar dan besteld bij loavies en ik ben er heel blij mee haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt dol op chelseas! Ik wil voor dit najaar ook zulke laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!