8/22/2015

Outfit | Budapest

Ik ben weer terug van vakantie! Het was echt super leuk, de laatste week regende het helaas wel heel veel. In die laatste week was ik in Boedapest en ondanks de regen was het alsnog ontzettend leuk! Boedapest vind ik echt een super mooie stad. Op de eerste dag gingen we naar het parlement en droeg ik de outfit die je hier op de foto's ziet.

Top - The Sting
Shorts - Brandy Melville
Jacket - Stylemoi
Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Heel leuke jas en shorts! Fijn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad :) Boedapest lijkt me inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! vooral het jasje vind ik heel erg leuk. Boedapest is inderdaad een leuke stad, zo'n 2 jaar geleden heb ik de stad ook bezocht. Jammer dat er in de laatste week zoveel regen was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah deze outfit vind ik echt heel leuk, staat zo leuk bij elkaar allemaal :) Vooral het jasje is leuk. En Budapest lijkt me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Vooral je jas vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooimooi! leuke layout van je blog ook x.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Really nice outfit!
  You have a really nice blog, what do you say about follow each other? I will follow you back!
  Keep in touch!

  xo,
  Priceless Ambition

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de short is zo leuk!
  En wat vind ik jouw krulhaar mooi..
  echt wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vet leuk en hippe outfit, girl!

  Leuk dat je naar Budapest bent geweest ja!

  Sugarcandycandy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!