8/23/2015

Outfit | Fisherman's Bastion

Op de eerste dag in Boedapest gingen we naar het parlement en droeg ik deze outfit. Maar 's middags ging het regende en werd het koud, dus zijn we naar het appartement gegaan om iets warmers aan te doen. Ik heb mijn maxi jurk aangedaan en met een jas erover was dat warm genoeg. We gingen toen naar het Vissersbastion, vanaf daar heb je een super mooi uitzicht over heel Boedapest! 

 


Maxidress - Primark
Sandals - Birkenstock
Bag - New Yorker

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige jurk, staat je heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk jurk Janine! Die eerste foto vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige maxi dress! Hij staat je zo ontzettend mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!