8/30/2015

Shoplog | Hoofddorp

Vorige week zaterdag ging ik samen met een vriendin naar Hoofddorp om te shoppen en daar ben ik goed geslaagd! In sommige winkels was nog sale en verder heb ik al wat leuke kledingstukken gekocht voor de herfst. 

Primark
Natuurlijk gingen we eerst naar de Primark! Daar kocht ik een geruite blouse voor €13. Ik heb alleen nog maar een geruite blouse met zwart en rood, deze kleuren had ik nog niet! Ook kocht ik een plakbh voor €5, voor bij mijn nieuwe jurkje.


The Sting
In Hoofddorp is er een gewone 'The Sting' en daar kom ik eigenlijk nooit, maar er is ook een 'The Sting Outlet' en daar was alles echt super erg afgeprijsd! De kleuren van het geruite bloesje vind ik super leuk en deze was afgeprijsd van €40 naar €10. Het topje ernaast vind ik ook super leuk, vooral de stiksels erop. Dit topje was afgeprijsd van €25 naar €5.


H&M
Dit shirtje zag ik al een tijdje geleden op de site van H&M en gelukkig was deze er in de winkel in Hoofddorp! Het printje is echt super leuk en het shirtje is heel lekker zacht, net zo zacht als van de shirts van Brandy Melville. Dit topje kost €9,95.


Deze rokjes waren alle twee afgeprijsd van €10 naar €3. Ookal heb ik al heel veel rokjes, deze vind ik ook super leuk en voor €3 kon ik ze niet laten liggen. 


Er komen snel outfits online met deze nieuwe kledingstukken! Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!