8/15/2015

Video | DIY School Supplies

Net als vorig heb ik ook dit jaar een filmpje gemaakt waarin ik 3 verschillende schriften maak voor school! School is niet altijd leuk, maar met leuke schoolspullen wordt school wel een beetje leuker. Ik ben heel blij met hoe het filmpje is geworden. Welk schrift is jouw favoriet? Liefs, Janine.Klik hier als je het filmpje niet kunt zien en hier voor mijn Youtubekanaal

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn je diy's leuk joh! Het boekje met de roosjes vind ik echt mooi. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die met die plantjes is echt heel erg leuk. Leuke DIY's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en originele DIY´s! Erg tof. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He das wel tof die etiketten van Action waar je op kan schrijven met krijt! Dan heb je dat gedoe niet met schoolbordverf, haha. Dat rozenschriftje is ZO leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!