9/20/2015

Fashion | 4x Fall Outfits

Gisteren heb ik weer wat outfits bij elkaar gelegd en gefotografeerd. Het zijn allemaal outfits voor de herfst, dus ik kan ze waarschijnlijk binnenkort al dragen. Ook heb ik afgelopen twee nieuwe kledingstukken gekocht, die je ook voorbij ziet komen in deze outfits!

Deze playsuit kocht ik gisteren bij de H&M en ik ben er super blij mee! Doordat de playsuit lange mouwen heeft, is het niet raar om er een panty onder te dragen. En in de winter kan ik een fluffy vest over de playsuit aandoen!

Playsuit - H&M
Shoes - Dr. Martens


Sinds kort is er een Pull & Bear geopend in Leiden, daar moest ik natuurlijk heen! De winkel is super mooi geworden en ik kocht er deze okergele trui. Ik vind 'm super leuk en hij staat leuk bij dit rokje.

Sweater - Pull & Bear
Skirt - Urban Outfitters
Shoes - Dr. Martens

Dit rokje draag ik super vaak en laatst combineerde ik met een simpel streepjes shirt en mijn enkellaarsjes. De kleur van het rokje vind ik echt super leuk voor de herfst!

Top - Frontrowshop
Skirt - Bershka
Shoes - Invito

De laatste outfit bestaat uit een simpel zwart jurkje gecombineerd met een jasje van de Primark van vorig jaar. Ik had niet verwacht dat dit leuk zou staan, maar ik trok toevallig dit jasje bij het jurkje aan en stond super leuk! 
Jacket - Primark
Dress - Stylemoi
Shoes - Dr. Martens

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Leuke combinaties! Ik vind de okergele trui en het jasje zooo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die okergele trui is echt heel leuk! Leuke outfits :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze allemaal leuk! Erg mijn stijl :). Zo'n gele trui is superfijn voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits!
  Vooral de tweede en de derde vind ik heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!