9/07/2015

Haul | eBay & Aliexpress

Toen ik terug kwam van vakantie, waren er super veel pakketjes voor mij! Ik had voor de vakantie wat dingetjes besteld op eBay en Aliexpress en al die pakketjes waren dus tijdens mijn vakantie bezorgd. Ik laat in deze blogpost zien wat ik heb besteld en laat mijn mening erover weten!

Aliexpress
De bikini's van Triangl vind ik super leuk, maar veel te duur. Ik heb al twee keer eerder een neppe Triangl bikini besteld op Aliexpress en laatst deed ik dat weer, omdat ik weer een leuk nieuw kleurtje zag. Bij de vorige bikini's die ik bestelde paste alleen het topje goed, maar bij deze bikini past het topje en het broekje goed! Ik ben super blij met deze bikini. Nu is de bikini duurder, omdat 'ie nu niet meer in de aanbieding is.
Ook bestelde ik een mobielhoesje op Aliexpress. De glitters kunnen bewegen en dat vind ik er super leuk uitzien! Helaas is m'n mobiel wel wat dikker door dit hoesje, maar alsnog vind ik 'm super leuk. eBay
Op eBay bestelde ik emoji stickers. Ik bestelde 2 velletjes en je krijgt dat gewoon een random velletje thuisgestuurd, maar gelukkig kreeg ik leuke emoji's! Op eBay bestelde ik ook een enkelbandje/armbandje met een hamsa handje eraan. Deze is net iets te klein voor m'n enkel en ietsjes te groot voor om m'n pols, dus ik weet nog niet wat ik met dit armbandje ga doen. Misschien iets kleiner maken zodat 'ie om m'n pols past. 
Tenslotte kocht ik op eBay een ring met olifantjes. Ik vind deze echt super schattig! Deze ring past perfect, dus ik ben er heel blij mee.Dat was alles wat ik had besteld op Aliexpress en eBay! Heb jij onlangs nog iets besteld op deze sites? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!