9/16/2015

Haul | Stylemoi

Een tijdje geleden bestelde ik weer wat items op Stylemoi en gisteren werd het pakketje eindelijk bezorgd! Toen ik deze items bestelde was het wat beter weer buiten dan het nu is, maar hopelijk kan ik deze items wel binnenkort dragen!


Deze playsuit had ik besteld voor de zomer, maar helaas is het niet echt meer zomer in Nederland. Ik hoop wel dat ik 'm snel kan dragen, want ik vind 'm super leuk! Aan de achterkant van de playsuit is ook een leuk detail. 
Ook bestelde ik een little black dress. De bovenkant is hoog gesloten en verder is het jurkje helemaal strak. Heel simpel, maar juist super handig en makkelijk te combineren! Ik heb maat XL besteld van dit jurkje, want Stylemoi gebruikt Aziatische maten, maar ik denk dat een maat L ook wel goed geweest zou zijn.Als laatste bestelde ik nog een set met zilveren ringen. De dunne ringen zijn above knuckle rings en de andere ringen gewone ringen. Super leuk om met elkaar te combineren!Ik hoop dat ik snel outfitfoto's kan maken met deze items! Heb jij ooit iets besteld bij Stylemoi? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Je nieuwe playsuit is erg schattig! Mooie aankopen meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw die jumpsuit is echt heel mooi.. ik kende de site nog niet.. ik ga nu gelijk kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat jurkje en die jumpsuit zijn zo mooi! Ik wacht ook nog op mijn stylemoi pakketje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! :) Vooral de playsuit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh, die playsuit is leuk! :) Ik kocht laatst ook wat dunne ringetjes, ik ben er helemaal dol op!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!