9/27/2015

I Like | A-Line Button Up Skirts

De laatste tijd zie ik ze steeds vaker in de winkel en op straat: su├Ęde, corduroy of spijkerstof rokjes met knopen aan de voorkant. Eerst moest ik er even aan wennen, maar inmiddels vind ik ze super leuk en vind ik ze ook heel classy staan! Omdat deze rokjes me moeilijk te combineren lijken, ging ik opzoek naar outfit inspiratie en waar je deze rokjes kunt kopen.

SourceWhere to buy?
Deze rokjes zijn nu bij ontzettend veel verschillende winkels te vinden, dus het was niet moeilijk om de leukste uit te zoeken! Van deze vier rokjes is het rode rokje mijn favoriet, want de kleur is perfect voor de herfst.
Topshop €38,00 | New Look €22,99
H&M €19,99 | Forever 21

Outfit Inspiration 
Ik kwam vooral veel outfits tegen waarin de zo'n rokje wordt gecombineerd met een gestreept shirtje. Zo zou ik zo'n rokje zelf ook combineren! Ook kun je het rokje combineren met een simpel wit shirtje of een trui. Alle foto's zijn terug te vinden op mijn Pinterest board, tenzij er een linkje onder de foto staat.


Source: Annestikvoort

Source

Source
Wat vind jij van deze 'knoopjesrokjes'? En hoe zou jij zo'n rokje combineren? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Jaaa deze rokjes zijn zo leuk! Ik vind vooral die suede(/suedinne) heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd echt van deze rokjes. Ik heb het rokje van de Topshop, ik ben er echt gek op! Zo'n rok is echt een basic voor je garderobe vind ik. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze ook zo leuk! Die van Forever21 is mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!