9/23/2015

Jewelry | Happiness Boutique

Alweer in de zomervakantie ontving ik een ketting van de Duitse webshop Happiness Boutique. Deze webshop verkoopt sieraden, kleding en accessoires. Ik mocht er een ketting uitzoeken en ik koos een zilveren statement ketting met turquoise details.

Ik heb de 'Tribal Art Statement Necklace' uitgekozen. De ketting was goed verpakt en kwam in een super schattig doosje van Happiness Boutique, De verzending was snel en gratis!


De laatste tijd draag ik niet meer zo vaak kettingen, maar deze ketting staat super leuk bij een jurkje dat ik laatst heb gekocht, dus daar zullen jullie binnenkort een outfit mee zien! Verder lijkt deze ketting me ook super leuk bij een simpel grijs topje of een simpele trui.


Wat vind jij van mijn ketting? En hoe zou jij 'm combineren? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige ketting, perfect voor de herfst <3 Ik zou de ketting combineren met een wit jurkje of elegante zwarte top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een geweldige ketting :) echt iets voor mij ook, hihi. Gecombineerd met iets van spijkerstof.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige ketting heb je uitgekozen! Echt 'n eyecatcher!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!