9/25/2015

Outfit | Autumn Florals

Zondag ging ik naar een vriendin toe en toen maakten we outfitfoto's in een bos vlak bij haar. De dag ervoor had ik mijn nieuwe playsuit gekocht bij de H&M en ik vind 'm super leuk, dus ik deed 'm gelijk de dag erna aan! Ik combineerde de playsuit met mijn leren jasje en Dr. Martens.Playsuit - H&M
Jacket - Forever 21
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs. Janine.

6 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit! Vooral die kleurtjes van de playsuit!
  Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige outfit <3 Super goed idee trouwens om je playsuit te combineren met een panty en een leren jasje. Dat ga ik ook doen, dan kan ik mijn geliefde zomer playsuits toch nog even blijven dragen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit zeg, dat patroontje is supermooi<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! en wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!