9/12/2015

Outfit | La Lune

Gisteren was het opeens weer super lekker weer, dus ik maakte daar natuurlijk gebruik van en ging ik outfitfoto's maken. In deze outfit draag ik een topje van de Brandy Melville dat ik heb gekocht via marktplaats. Ik ben er super blij mee, want deze wilde ik al super lang! Top - Brandy Melville / Skirt - Bershka / Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Ik heb de top ook nog zien hangen in Brandy en ik heb al spijt dat ik hem niet heb meegenomen! Hij staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat topje is zo leuk! Leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Goed idee om gewoon op marktplaats te kijken voor een item dat je graag wilt, moet ik zeker onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je die top hebt kunnen vinden op Marktplaats! Superleuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit en heerlijke zonnige foto's, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!