9/04/2015

Outfit | Ocean

Ik heb een nieuw favoriet jurkje, namelijk het jurkje dat ik op deze foto's draag! Dit jurkje heb ik gekocht bij de Brandy Melville in Wenen en ik vind 'm echt super leuk! Laatst ging ik samen met mijn moeder 's avonds nog even naar het strand en toen droeg ik het jurkje. Dit jurkje is echt het perfecte zomer jurkje. 
Dress - Brandy Melville
Bandeau - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Prachtige foto`s, je jurkje is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super pretty! En dan heb ik het over het jurkje én je haar! En de foto's. Eigenlijk alles dus, haha! Jammer genoeg is het vandaag niet echt mooie-zomerse-jurkjes weer met blote benen. Herfst komt eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm in love with your dress! Prachtige foto's ook weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke jurkje! De foto's zijn ook weer zo als gewoonlijk prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!