10/07/2015

Fashion | Fall Wishlist

Zoals elk jaar heb ik weer een herfst wishlist gemaakt. Dit is super handig, want dan kan ik veel gerichter shoppen! In de herfstvakantie ga ik een dagje naar Amsterdam, dan hoop ik een aantal items van dit lijstje te vinden!

♥ Zwart fluffy vest - €16 Primark
Ik heb al een grijs fluffy vest en die draag ik heel vaak in de winter, maar een zwarte erbij zou natuurlijk ook super handig zijn!

Mijn floppy hat van de Primark van vorig jaar is helaas helemaal misvormd door de regen, dus moet ik op zoek naar een nieuwe! Deze van C&A vind ik erg mooi.

Over dit soort rokjes schreef ik een tijdje geleden een artikel en nog steeds vind ik ze super leuk! Ik ben van plan deze binnenkort een keertje te gaan passen bij H&M.

Een tijdje geleden schreef ik al over chelsea boots en ik ben nog steeds op zoek naar een leuk paar. Deze van Dr. Martens vind ik erg mooi, maar ze zijn wel heel prijzig.♥ Zwarte rugzak - €39,99 Bershka
Ik wil heel graag een zwarte rugtas en deze vind ik heel erg mooi! Waarschijnlijk is deze ook groot genoeg voor school en de kleine vakjes zijn handig.

♥ T-Shirt Dress - $25 Brandy Melville
T-Shirt jurkjes vind ik super leuk maar staan bij mij nooit zo mooi. Deze is getailleerd dus dat zal denk ik mooier staan! Dit jurkje is er ook nog in andere kleurtjes.

♥ Plaid Skort - €15,99 Pull & Bear
Ik wil al een tijdje een

4 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke wishlist! Vooral hoedjes vind ik zo leuk voor dit seizoen. En de chelsea boots vind ik ook erg gaaf, ik heb nu zelf knock off's en ik vind ze heel mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zocht al erg lang naar een t-shirt dress en die van Brandy Melville vind ik echt érg leuk! (Ik hoop dat er ook een niet-streepjes variant is, want mijn kledingkast heeft echt al véél streepjes, iets te veel misschien..)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!