10/02/2015

Haul | Vintage Finds

Afgelopen zondag ging ik naar de kilosale van de winkel Hartendief hier in Leiden. De prijs per kilo was maar €10! Hoewel je natuurlijk niet precies hetzelfde kunt kopen in een tweedehands of vintage winkel, wilde ik toch graag mijn aankoopjes delen. In totaal betaalde ik maar €14,10!

Dit tasje kocht ik omdat ik 'm super schattig vind! Mijn mobiel past precies in dit tasje en dan kan er nog een klein portemonneetje en sleutel bij. Super handig zo'n klein tasje! Deze korte broek ziet er niet heel mooi uit op de foto, omdat 'ie zo lang is. Het broekje past wel goed en het patroontje vind ik leuk, dus besloot ik deze toch te kopen. Ik ga 'm een stuk korter maken en dan is het een heel leuk broekje voor de zomer.


Als laatste kocht ik twee gehaakte kleden. Naar zo iets was ik al langer op zoek en nu zag ik twee mooie! Ik weet nog niet of ik ze aan de muur ga hangen of over m'n bed leg, maar dat zullen jullie snel zien: ik ben namelijk van plan om in de herfstvakantie nieuwe foto's te maken van mijn kamer voor een roomtour.


Dat waren mijn aankoopjes! Wat heb jij voor het laatst gekocht bij een tweedehands of vintage winkel? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!