10/19/2015

Inspiration | Roomspiration

Ik heb vakantie, dus is het tijd om deze week mijn kamer weer helemaal op te ruimen en misschien wat dingen te veranderen! Voor wat roomspiration ga ik altijd naar Pinterest en deze keer deel ik ook wat afbeeldingen uit mijn Pinterest board! Ik ga deze week aan de slag met mijn kamer en daarna zal er snel een nieuw roomtour filmpje of een roomtour in foto's online komen.Hoe ziet jouw kamer er uit? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke inspiratie! Bij het zien van dit soort foto's wil ik altijd gelijk mijn hele kamer verbouwen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw prachtige inspiratie, ik vind die kaarsen zo gaaf

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!