10/31/2015

New in | Aliexpress rings

De afgelopen tijd heb ik weer wat ringen besteld op Aliexpress en na ongeveer drie weken waren al mijn ringen binnen. Ik was al een tijdje op zoek naar een zilveren ring met een maantje en op Aliexpress heb ik drie verschillende besteld. In deze blogpost laat ik de ringen zien en heb ik een kleine review van alle ringen! 


Deze ring is verstelbaar, wat natuurlijk super handig is: dan kan ik 'm om elke vinger dragen! De ring buigt best makkelijk en voelt best stevig aan. De ring is natuurlijk niet echt zilver, maar ik vind 'm er prima uitzien. 

Deze ring lijkt heel erg op de ander, maar is toch weer een beetje anders. Deze is niet verstelbaar, maar ook deze ring past prima. Het maantje van deze is iets kleiner en deze vind ik ook heel erg leuk.


Toen ik deze ringen bestelde, dacht ik dat ik er maar ééntje zou ontvangen, maar opeens zaten er twee in de envelop! De ene ring is iets kleiner, dus die heb ik aan mijn zusje gegeven. Ik vind deze ringen super schattig! Deze ringen kwamen trouwens het eerste binnen van alle ringen, en ik heb alle ringen op dezelfde dag besteld.


Welke ring is jouw favoriet? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Super mooi! Ik ben toevallig ook al een tijdje op zoek naar zo'n halve maan ring haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh wat cute! Ik ben dol op maantjes, past ook goed bij mijn naam, haha. Toch maar eens op die site gaan kijken, ze zijn lekker goedkoop ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!