10/01/2015

Outfit | The Dunes

Zaterdagmiddag ging ik samen met mijn moeder naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. We waren er nog nooit geweest, maar het was er erg mooi én we hebben wel tien herten gezien! Ik draag hetzelfde jurkje als in mijn vorige outfit, maar toch is het een hele andere outfit. Met dit jurkje kan ik echt ontzettend veel verschillende outfits bedenken!
Jacket - Primark
Dress - Stylemoi
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie plek en wat een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi meiden!
  Leuk dit! Ik was laatst ook in Noord en toen kwam ik nog een dr Martens winkel tegen! ;) ;)
  Joe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke foto van dat hertje, ik vind je jasje zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je schoenen zó leuk! En het jasje en jurkje natuurlijk ook. Ikzelf ben alleen meer van de jeans en spijkerbroeken, dus een jurkje als deze zou ik zelf niet zo gauw aantrekken. Maar hij staat jou echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!