10/27/2015

Outfit | Maroon

Afgelopen zondag ging ik samen met een vriendin naar Amsterdam en daar kocht ik onder andere het topje dat ik draag in deze outfit. Ik vind dit topje echt super leuk en mijn vest kleurt er perfect bij. Bordeaux is echt één van mijn favoriete kleuren voor de herfst.


Top - Urban Outfitters
Cardigan - C&A
Skirt - Forever 21
Chelsea Boots - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Very nice pictures ! Your outfit is flawless as usual

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt me dat een heerlijk vest! Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer erg leuk! Bordeaux is echt een mooie kleur (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zit een laddertje in je panty

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!