10/18/2015

Outfit | Sunday Funday

Vandaag vier ik mijn verjaardag voor mijn familie en draag ik waarschijnlijk deze outfit! Als dit iets te koud is, draag ik een zwarte trui in plaats van het bloesje op het rokje. Ook draag ik een nieuwe lipstick en vind de kleur zelf super leuk! Een soort donkerrood met paars erbij. 

Blouse - Only
Skirt - H&M
Shoes - Invito
Rings - Stylemoi
Lipstick - Catrice Plum & Base

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

  1. Ah wat een leuke outfit, ik heb die lipstick ook! Heel toevallig, haha. Hij staat je echt heel mooi. De één na laatste foto vind ik heel leuk. Veel plezier vandaag, je rokje is echt super leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf ben ik niet echt een rokjes/ jurkjes dragen, maar door al jouw leuke outfits begint het toch altijd weer te kriebelen om daar iets vaker naar te grijpen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!