10/28/2015

Shoplog | Amsterdam & Primark

Deze herfstvakantie ben ik een middagje naar Zoetermeer geweest en een dag naar Amsterdam. Natuurlijk heb ik daar wat dingetjes gekocht en die laat ik in deze blogpost zien. In Zoetermeer kocht ik een vest en laarsjes bij de Primark en in Amsterdam kocht ik wat dingetjes bij H&M, Brandy Melville en Urban Outfitters.

Primark
Bij de Primark ging ik op zoek naar een zwart fluffy vest, en gelukkig heb ik die gevonden! Vorig jaar waren deze vesten volgens mij wel goedkoper, want dit vest kostte €18. Niet duur, maar voor de Primark toch wel één van de duurdere items!


Ook vond ik bij de Primark deze chelsea boots voor maar €17! Ik heb al veel geschreven over deze schoenen, maar ik vind ze super leuk en ben er heel blij mee!Amsterdam
Natuurlijk gingen we naar de Brandy Melville! Ik paste twee verschillende t-shirt dresses en uiteindelijk kocht ik deze donkerrode. Dit jurkje sluit heel mooi aan, wat je het beste ziet als ik 'm draag. Met jurkje komt dus snel een outfitpost! Dit jurkje kostte €25.


Ik was nog op zoek naar een nieuwe sjaal en bij de H&M zag ik deze sjaal. De sjaal is super groot, dus op de foto zie je maar een klein stuk. De andere kant van de sjaal is donkerrood, dus je zou de sjaal op twee verschillende manieren kunnen dragen. De kant van de foto past het beste bij mijn jas! Deze sjaal kostte €14,99.


Ten slotte kocht ik dit leuke halter topje bij de Urban Outfitters in de sale. Ik koop altijd alleen dingen bij Urban Outfitters in de sale, omdat ik de kleding die niet in de sale is echt heel duur vind. Dit topje was afgeprijsd van €27 naar €13 en ik vind het printje en het model echt super leuk! 


Dat waren al mijn aankoopjes van de Primark en Amsterdam. Zoals je ziet veel variatie aan kleur *kuch*, namelijk donkerrood en zwart. Ik hoop snel outfits te plaatsen met mijn nieuwe items! Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!