11/18/2015

Fashion | 3 Outfits I'd Love to Wear Today

Ik heb weer wat nieuwe outfits die ik graag zou dragen neergelegd en gefotografeerd! Natuurlijk zijn alle outfits weer geschikt voor de herfst. Ook zie je sommige items gecombineerd uit mijn shoplog van maandag!

De eerste outfit bestaat uit mijn nieuwe topje en een high waisted broek. Omdat het topje best wijd is, vind ik een broek er het leukste onder staan! Mijn Dr. Martens kleuren er ook goed bij, omdat er ook wat gele details zitten in het topje.

Top - H&M
Jeans - Primark
Shoes - Dr. Martens


Toen ik outfitfoto's ging maken voor deze outfit, kwam ik (eventjes nadat ik klaar was) erachter dat mijn sjaal ook heel leuk staat bij dit jurkje! Het jurkje komt van de Aziatische webshop ZNU, waar ze ook een speciaal programma hebben, klik hier als je daar meer info over wilt.

Dress - ZNU
Scarf - H&M
Shoes - Invito

De laatste outfit is heel comfortabel, maar toch ook leuk! De trui is nieuw en zit heel lekker en een tuinbroek vind ik altijd ook lekker zitten.

Sweater - Forever 21
Dungarees - Vintage (via Episode)
Shoes - Dr. Martens

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. Die tweede outfit is geweldig! Ik zal mijn sjaals binnenkort ook weer eens tevoorschijn halen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alledrie echt heel erg leuk! Die tuinbroek! Geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke combi's! De laatste is toch wel mijn favoriet, dat tuinbroekje <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!