11/09/2015

Outfit | De Burcht

Zaterdag ging ik samen met Bo lunchen in Leiden en daarna maakte ze ook wat foto's van mijn outfit! We maakten foto's bij de Burcht, één van de bekendste toeristische plekken van Leiden. Ik droeg mijn zelfgemaakte velvet croptop, gecombineerd met een bordeauxrood rokje.


Top - Made by me
Skirt - Bershka
Jacket - Forever 21
Backpack - Primark
Chelsea boots - Primark

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Mooi outfitje! Leuk kleurtje ook en je haar is zooo mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Mooie herfstige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke herfstige outfit, die kleur van het rokje staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's heb je gemaakt op de Burcht!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!