11/12/2015

Outfit | ZNU Grey dress

Dit weekend ontving ik een grijs jurkje van de webshop ZNU. Mijn pakketje was er al binnen week, dit is echt super snel voor een pakketje uit Aziƫ! Ik combineerde het jurkje heel simpel met chelsea boots en een kettinkje. Het miezerde een beetje toen ik de foto's maakte, maar gelukkig zie je dat niet op de foto's!Dress - ZNU
Chelsea Boots - Primark
Necklace - Gift

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. wow, je behoorlijk mooi en elegant uitzien in deze outfit, mooie kleur!
  XX | http://www.vickydress.ch

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit! Je lippenstift kleurt er ook heel mooi bij, echt een super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jurkje! Ook lekker goed te combineren!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie herfstige foto's! Heel leuke jurkje, en je kettinkje vind ik ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!