11/23/2015

Outfit | Off Shoulder

Eindelijk weer een outfitpost! Vandaag begint mijn toetsweek, dus daar was ik super druk mee én het regende de afgelopen tijd super veel. Zaterdagochtend ging ik even naar het bos en ik hoopte dat het niet zou regenen, maar helaas voelde ik de eerste druppels alweer na 30 minuten... Gelukkig had ik daarvoor al outfitfoto's gemaakt! 


Ik draag mijn nieuwe top van H&M, naar school draag ik 'm niet 'off shoulder', maar voor de foto's natuurlijk wel! De komende tijd wordt het weer kouder dus dan zou ik 'm niet zo dragen, maar toen ik deze foto's maakte kon het prima.Top - H&M
Jeans - Monki
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

  1. Heel leuk zeg, die top! En je schoenen ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie top! Staat je goed! Die broek heb ik ook! Groot fan van de Monki broeken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind off shoulder zo mooi en zou het zelf ook een keertje willen dragen, maar ik ben echt zo'n koukleumpje en zou het eigenlijk in de herfst al niet kunnen dragen omdat ik het dan echt te koud heb. Maar oh, het is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!