11/16/2015

Shoplog | Amsterdam

Zaterdag ging ik naar Amsterdam met Bo! Eerst gingen we naar de open dag van de VU en daarna gingen we naar het centrum om te shoppen. Ik kocht onder andere een (laat) verjaardagscadeau voor mezelf en nog wat leuke kledingstukken. 


Dit topje had ik al eens eerder gepast, maar toen heb ik 'm niet gekocht. Omdat ik het topje nog steeds erg leuk vind, heb ik 'm alsnog gekocht! Het is een off shoulder top en deze kost €9,99. Ik heb trouwens ook een playsuit in dezelfde print als dit topje.


Ik wilde al langer een zwarte rugtas en bij de Bershka vond ik deze. Ik had van mijn ouders geld gekregen om deze nog te kopen voor mijn verjaardag, dus dit is één van mijn (verlate) verjaardagscadeautjes. Deze rugzak kost €39,95 bij Bershka.


Als laatste gingen we naar Forever 21 en daar vond ik een okergeel vest, waar ik al een tijdje naar op zoek was! Het model van het vest zou ik zelf omschrijven als een opa vest, door de details op de elleboog en de knoopjes. Ik vind het vest super leuk en deze kost €24!


Ook kocht ik een zwarte cropped trui bij de Forever 21 voor €21. Ik heb ook al een andere zwarte trui, maar die heeft geen kabels. Deze trui is cropped dus ik denk dat 'ie super leuk staat bij rokjes! 

Dit waren mijn aankoopjes! Ik hoop snel outfits te kunnen plaatsen met deze items, helaas zit het weer de laatste tijd alleen niet mee. Welk item is jouw favoriet? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!