11/25/2015

Sinterklaas | Wat moet er op je Sinterklaas verlanglijstje?

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken! Ik vind het nog best moeilijk om dingen te bedenken die op mijn verlanglijstje moeten komen te staan, maar ik heb een tijdje nagedacht en wat dingetjes bedacht die ieder meisje op haar verlanglijstje zou kunnen zetten!
Spulletjes voor je kamer 
Ik ben altijd wel bezig met mijn kamer weer een beetje te veranderen, dus wat leuke items voor mijn kamer zijn altijd welkom! De posters vind ik zelf echt heel erg leuk, deze ga ik in ieder geval op mijn eigen lijstje zetten. 


Handige items
De beste cadeautjes zijn soms gewoon dingen die je nodig hebt. Zijn je oortjes bijvoorbeeld al super lang kapot? Is je mobiel heel snel leeg? Zou je graag een afstandbediening willen gebruiken als je foto's maakt? Dan zijn deze items allemaal heel handig! Onthoud bijvoorbeeld dat als je mascara bijna op is, je deze op je verlanglijstje kunt zetten!

Afstandbediening €19,95 - Media Markt / Oortjes €8 - Hema / Powerbank €12,95 - Smartphonehoesjes
Beauty-stuff
Mijn collectie lipbalms is heel groot, maar soms is er weer eentje kwijt of op en dan wil graag weer een nieuwe. Oftewel: ik kan er nooit genoeg hebben! Eos en babylips vind ik zelf erg fijne lipbalms. Verder vind ik de body splashes van Victoria's Secret en Essie nagellakjes ook erg fijn, deze kun je natuurlijk ook op je lijstje zetten!


Victoria's Secret Body Splash  - Etos / Baby Lips - Etos / Eos lipbalm €5,25 - Alice & Jo  / Essie nagellak €9,99 Bol.com
Dingen voor kerst
Ook al gaat deze blogpost over Sinterklaas, je kunt natuurlijk ook kerst dingen voor Sinterklaas vragen! Als je kerstspulletjes met Sinterklaas krijgt, ben je tenminste op tijd. Ikea heeft elk jaar een super leuke kerstcollectie, waarvan je hieronder de sterrenlamp ziet.

Hanglamp €7,99 - Ikea  / Sneeuwbol €17,99 - Sissy Boy /  Letterverlichting €15 - Hema /  Lichtjessnoer €4,50 - Hema

Wat staat er op jouw Sinterklaas verlanglijstje? Liefs. Janine.

4 opmerkingen:

 1. Wat een fijne dingen allemaal! En wat veel ook :). Helemaal zin om cadeautjes te kopen nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tips! Ik houd vooral van beautydingen, zowel om te geven als om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aah ja die posters heb ik bij Sissy Boy gezien, die europa kaart heb ik! Heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke dingen allemaal! Nu was mijn lijstje al best lang, maar die leuke kerstspulletjes kunnen er ook nog wel bij. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!