12/11/2015

Blog | Visitekaartjes

Ik blog al meer dan vijf jaar, maar ik heb nog nooit eerder visitekaartjes besteld. Ik vond het wel eens tijd worden voor visitekaartjes dus! Er zijn verschillende websites waarbij je visitekaartjes kunt bestellen en ik maakte mijn visitekaartjes bij de website Webprint


Bij de website kun je je hele visitekaartje zelf ontwerpen. Ik heb gekozen om zelf eerst een voorkant en achterkant te maken met PhotoFiltre en vervolgens heb ik die foto's gekozen voor mijn visitekaartje in het programma van Webprint waarmee je je visitekaartje maakt.Ik vind de visitekaartjes zelf heel goed gelukt! Het visitekaartje is van dik papier waardoor je er geen lelijke vouwen in krijgt en bij mijn visitekaartjes kreeg ik ook nog een handig doosje waarin ik ze kan bewaren. Ik heb 99 dubbelzijdige visitekaartjes besteld voor €15,95 via deze link.


Wat vind jij van mijn visitekaartjes? Heb jij zelf ook visitekaartjes voor je blog? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Zo mooi! Prachtig ontwerpje en nee, ik heb nog geen visitekaartjes. Misschien binnenkort me er eens in verdiepen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi! Prachtig ontwerpje en nee, ik heb nog geen visitekaartjes. Misschien binnenkort me er eens in verdiepen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ze zijn heel mooi geworden en passen super goed bij jou <3 Ik heb zelf ook visite kaartjes, maar ben er eigenlijk niet meer zo tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes! Ik heb ook nog nooit visitekaartjes gehad, maar het lijkt me wel heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaartjes, ze zijn zeker wel handig eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf ook net nieuwe visitekaartjes: heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super cute!
  en het is inderdaad erg handig.
  We willen zelf misschien binnenkort ook visitekaartjes laten maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!