12/07/2015

Outfit | Army Green

Zaterdag ging ik weer naar het bos en natuurlijk maakte ik weer wat outfitfoto's! Ik droeg mijn nieuwe groene jurkje en mijn zwarte laarsjes. Ik vind dit jurkje echt super leuk en hij kleurt ook heel goed bij het bos! Ik combineerde het jurkje heel simpel: met mijn laarsjes met hak. 

Dress - H&M
Shoes - Invito

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Wauw! Leuk jurkje!
  Wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt zo'n mooi jurkje! De kleur staat je heel goed btw. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk
  We zagen het jurkje al in je haul video
  Hij staat je heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die kleur groen staat jou heel mooi Janine, echt een mooi jurkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die jurk heb ik ook nog in m'n handen gehad en een vriendin van me zei 'Dat is echt een Jolet jurk'. Nu ik hem je aan zie blijf ik erbij dat hij echt geweldig is, maar moet deze maand even op m'n geld letten met oog op de feestdagen. Maar hij blijft mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kleur staat jou zo mooi! Heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!