12/04/2015

Outfit | Floral Fun

Laatst trok ik toevallig deze trui over mijn playsuit aan, en ik vond het heel leuk staan! Inmiddels heb ik deze outfit al een paar keer gedragen en droeg ik 'm ook toen ik zaterdag foto's ging maken. Mijn nieuwe rugtas gebruik ik de laatste tijd ook heel vaak en ik ben er super blij mee!Playsuit - H&M
Sweater - Forever 21
Shoes - Dr. Martens
Backpack - Bershka

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige outfit heb je aan. Vind de trui heel tof staan in combinatie met het vrolijke shortje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke combi, je rugzak is ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous outfit! I love the pattern of the playsuit! XO

  Courtney | Courtselizabeth | Instagram

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!