12/14/2015

Outfit | Utrecht

Vorige week was ik in Utrecht voor een meeloopdag! De meeloopdag was niet zo'n succes, maar de rest van de dag wel. Ik ging namelijk ook naar mijn nicht die in Utrecht studeert. We zijn onder andere naar de Dom gegaan, waar we foto's hebben gemaakt in het tuintje erbij. Ik vind deze locatie echt super erg lijken op de gangen bij Harry Potter!


Sweater - Forever 21
Skirt - H&M
Chelsea boots - Primark
Backpack - Bershka

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs. Janine.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie locatie! En dat rokje is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa die tuinen zijn zo prachtig! Leuke outfit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh dit is zo mooi! Super leuke outfit ook :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de loCatie ook erg mooi. Leuke outfit

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!