12/05/2015

Shoplog | H&M en Primark

Deze week was mijn toetsweek afgelopen en om dat te vieren ging ik naar de H&M en de Primark en daar heb ik natuurlijk wat gekocht! Zo heb ik eindelijk een kersttrui gekocht en twee hele leuke jurkjes van de H&M. Ik laat het natuurlijk allemaal zien in deze blogpost!

Woensdag was ik vrij, dus ging ik 's ochtends naar de Primark en daarna vierde ik Sinterklaas met vriendinnen. Ik ging naar de Primark voor een kersttrui en die heb ik gelukkig gevonden. Deze trui is wit met bordeauxrood, donkerrood en donkerblauw en er staan rendieren op. Deze trui was €18.
Bij de H&M kocht ik twee hele leuke jurkjes! Als eerste dit legergroene kanten jurkje. Het is een strak jurkje dat een beetje getailleerd is. Ik vind deze super leuk en hiermee komt snel een outfit online! Dit jurkje kost €24,99.Bij de H&M kocht ik ook dit jurkje. Het jurkje heeft een beetje oranje-achtige kleur. Ik vind de kleur super mooi en het jurkje ook! Het jurkje heeft aan de bovenkant kant en de onderkant loopt wat wijder uit en is van een ander stofje. Dit jurkje kost €29,99.Dat waren mijn aankoopjes! Er komen snel outfits online met deze items! Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!