1/25/2016

I Like | Lace Up Tops & Dresses

De laatste tijd zie ik ze steeds vaker: top of jurkjes met lace up. Ik vond het eerst even wennen, maar ik vind het nu heel leuk! Sommige topjes ermee vind ik iets te bloot, maar bij de meeste topjes die ik heb gevonden valt het wel mee. Ik heb op internet gezocht naar outfit inspiratie én waar je zulke topjes en jurkjes kunt kopen.

Bron

Where to buy? 
Ik kwam bij het zoeken naar topjes en jurkjes met een vetersluiting vooral terecht op Aziatische webshops. Eéntje daarvan is ZNU. Hier heb ik al eerder besteld en dat beviel goed! Alle items hieronder zijn van ZNU, waar al deze topjes nu in de Valentijns uitverkoop zijn! 

$12,69 - $12,88 - $15,19

How to wear?
Op Google en Lookbook kwam ik vooral veel outfits tegen met lace up tops en een broek. Ik draag zelf niet zo vaak een broek, maar ik denk wel dat dit erg leuk zal staan! Een leren jasje er overheen lijkt me ook erg leuk. Of in plaats van een broek een skaterskirt in een leuke kleur!

Fashion Agony - The Black Effect - Holynights

Wat vind jij van lace up tops of jurkjes? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf een lichtgrijs topje, en ben er helemaal verliefd op !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt leuk! Al vind ik wel het mooist als het een beetje chic wordt gedragen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!