1/02/2016

Shoplog | H&M & Bershka sale

Dinsdagochtend ging ik samen met mijn nicht naar Hoofddorp. De dagen tussen kerst en nieuwjaar is er altijd heel veel sale, dus daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Bij de Primark kocht ik alleen sokken en panty's, dus dat laat ik niet zien in deze blogpost, maar bij de H&M en de Bershka heb ik wel hele leuke dingen gekocht!

H&M

In Leiden en Amsterdam kon ik geen leuke dingen vinden in de H&M sale, maar in Hoofddorp wel! Ik heb in totaal wel 11 kledingstukken gepast, en 3 dingen gekocht. Als eerste vond ik dit jasje dat was afgeprijsd van €50 naar €15! Ik vind dit jasje echt super leuk en ik kan 'm nu dragen als gewone jas, want zo koud is het niet buiten. 


Ook kocht ik dit zwarte jurkje met rode bloemetjes bij H&M. Het jurkje heeft driekwart mouwen dus kan ik 'm ook nog dragen als het wat kouder wordt. Dit jurkje kostte nu maar €7!


Als laatste kocht ik dit broekje met glitters bij H&M, deze was afgeprijsd van €25 naar €10! Ik had trouwens ook met de H&M app punten ingewisseld voor 20% extra korting, dus alles was nog goedkoper!Bershka
Bij de Bershka in Hoofddorp was ook heel veel sale en ging ik ook met wat kledingstukken de paskamer in. Uiteindelijk kocht ik een trui en een rokje. De trui wilde ik al eerder kopen en nu was de trui afgeprijsd van €30 naar €20! De trui is cropped en een donker/leger groene kleur, 


Dit is het rokje dat ik bij de Bershka kocht! Ik was al langer op zoek naar een zwart rokje met knoopjes en nu vond ik deze in de sale voor €10. Het rokje is gemaakt van een nep suede stofje.


Dat waren al mijn aankoopjes uit de sale! Heb jij nog wat leuks gekocht in de uitverkoop? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!