1/21/2016

Travel | Lissabon & Dubrovnik!

Nu het hier in Nederland heel koud is, kijk ik altijd extra uit naar vakantie! Dit jaar ga ik in ieder geval naar twee super leuke steden, namelijk Lissabon en Dubrovnik! In deze blogpost vertel ik wat meer over deze steden.


Lissabon

Met Pasen ga ik een midweekje naar Lissabon met mijn ouders, broertje en zusje. We hebben al een super leuk appartement geboekt in het centrum. Ik hoop dat het een beetje lekker weer is, als we er zijn! We gaan natuurlijk met de beroemde tram, en verder naar allemaal leuke kerkjes en blijkbaar zijn er ook heel veel leuke tegeltjes te vinden door de hele stad! Ik ben nog nooit in Portugal geweest, dus ik ben super benieuwd!

Bron foto's 
Dubrovnik
Waarschijnlijk heb je nog nooit van de naam Dubrovnik gehoord -ik ook niet, tot een paar jaar geleden-, maar dit is een stad in Kroatiƫ! De stad ligt aan de kust en dichtbij allemaal kleine eilandjes. De stad zelf vind ik er ook super mooi uitzien en het is natuurlijk super lekker weer. Hier moet ik wat langer op wachten, ik ga namelijk na de eindexamens met een vriendin naar deze stad.
Bron foto's
Ben jij ooit in deze steden geweest? Aanraders zijn welkom! Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik wil ook heel graag nog naar Lissabon. Ik ga om de paar jaar naar Dubrovnik, aangezien ik familie heb die daar woont en gewoon bij hun kan slapen. Het is echt een hele mooie stad, alvast veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een paar jaar geleding in lissabon geweest, moet toe geven dat ik het toen niet heel erg kon waarderen, maar zou graag terug gaan. #beetjejaloers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide steden zien er zo mooi uit! Ben er zelf helaas nog nooit geweest. Heel veel plezier alvast! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lissabon is zo mooi! Ik ben er twee jaar geleden geweest en het is inderdaad een hele schattige stad. Om eerlijk te zijn vond ik Porto nog net wat mooier en gezelliger omdat deze stad wat kleiner is dan Lissabon. Dubrovnik ben ik nog nooit geweest, maar dat lijkt mij ook een hele toffe stad :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!