2/29/2016

Fashion | Outfits Februari

Het is weer de laatste dag van de maand, dus tijd voor een outfit overzichtje van afgelopen maand! Deze maand droeg ik veel oranje en zwart, zo te zien aan de foto's! Ik vind alle outfits nog steeds super leuk, maar mijn favoriet blijft nummer 3. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.


5 opmerkingen:

 1. Jouw jurkjes zijn altijd zo leuk, weer hele mooie outfits meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw toffe outfits! En wat heb je mooi haar :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oranje jumpsuit is mijn favoriet! Wat mij opvalt is dat de jurkjes die je draagt best kort zijn, draag je hier een shortje onder of iets anders?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!