2/28/2016

Fashion | Selfmade clothes

De afgelopen paar maanden heb ik een aantal kledingstukken zelf gemaakt op de naaimachine, en in de vakantie heb ik ook weer zelf een topje gemaakt. Het leek mij leuk om die eens te laten zien in een blogpost, en misschien kan vaker zo'n blogpost maken als ik vaker iets maak op de naaimachine.

Dit topje maakte ik afgelopen zomer en je kon 'm ook al zien in deze outfit. Het is een haltertopje met bloemetjesprint en de bandjes kruisen aan de achterkant.


Deze vakantie maakte ik dit topje! Voor het eerst maakte ik iets met mouwen en eigenlijk was het best makkelijk! Het is een off shoulder topje geworden met lange mouwen en ik ga deze zeker dragen als ik in Lissabon ben.


En als laatste dit topje, wat ik een paar maanden geleden maakte. Het is een halter croptop van velvet. Ik vind dit topje super leuk staan bij high waisted shorts.


Zouden jullie het leuk vinden om vaker zo'n blogpost te zien? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wat knap dat je zoiets zelf kan maken, ik heb daar echt geen geduld voor!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel gaaf! Waar koop je de stoffen? en maak je het met patronen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koop de stoffen altijd op de stoffenmarkt of op de stoffenbeurs! En verder gebruik ik altijd vergelijkbare kleding en trek ik die om op patroonpapier

   Verwijderen
 3. Wat zijn ze enorm gaaf! Doordat ik zoveel moet doen voor mijn lessen mode, heb ik nauwelijks de tijd om daarna zelf iets voor mezelf te maken, jammer als ik dit allemaal zie! Jaaa, laat ze maar eens vaker zien wat je allemaal hebt gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je dit zelf maakt! Misschien leuk om ook aan foto's erbij te doen(:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel tof dat je dit zelf maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel leuk gedaan, zelf ben ik ook graag bezig met kleding zelf maken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!