2/05/2016

New in | Monster DNA Headphones

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe koptelefoon, mijn variant van de Action werkte namelijk niet meer al te goed. Gelukkig ontving ik laatst een nieuwe koptelefoon van GSMpunt! Ik hield in mijn kamer een kleine fotoshoot (inclusief achtergrond waar jullie snel meer van zien) om mijn nieuwste aanwinst te laten zien!


Op GSMpunt verkopen ze niet alleen iPhones, Galaxy S7 hoesjes en powerbanks, maar ook headsets! Ik heb de Monster DNA on ear koptelefoon in een wit met lichtblauwe kleur. Door de lichtblauwe accenten vind ik 'm er super leuk uitzien! Daarnaast vind ik het geluid van deze koptelefoon ook heel mooi! Normaal moest ik het volume van de laptop best hard zetten om muziek te luisteren, maar nu is het volume al prima op 10%. Ook kun je een andere koptelefoon inpluggen bij die van mij, dus kun je met z'n twee├źn muziek luisteren of een film kijken. 


De Monster DNA On-Ear headphones kosten €49,95 via deze link. Heb jij zelf ook een koptelefoon? Of gebruik je oortjes? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Ik gebruik zelf oortjes van de Hema, vind ze prima :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kleurtje heeft die koptelefoon!! Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er echt vet leuk uit! Zelf heb ik een koptelefoon van frends, hij is super fancy en doet het heel netjes. Ook heb ik oortjes die bij mijn telefoon zaten, die zijn ook priem, vooral chill als ik een muts of hoed wil dragen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!