3/20/2016

Fashion | Outfits Lisbon

Het is de afgelopen tijd wat stil geweest op mijn blog, maar nu de toetsweek voorbij is en ik een weekje paasvakantie heb, kan ik weer volop bloggen! En heel veel outfits plaatsen, vanavond vertrek ik namelijk naar Lissabon! Ik heb er super veel zin in! Mijn koffer is al ingepakt en hier zie je een paar outfits uit mijn koffer!


Toen ik donderdag in de stad was, kocht ik dit jurkje en het spijkerjasje bij Pull & Bear. Ik vind ze alle twee super leuk, en ze staan ook heel leuk bij elkaar! Het handige van deze outfit is, dat ik 'm met blote benen kan dragen als het echt heel lekker weer is, of gewoon met een panty.Dress - Pull & Bear
Denim Jacket - Pull & Bear
Shoes - Dr. Martens


Nog een outfit met iets nieuws, de witte blouse bestelde ik namelijk een tijdje geleden bij de H&M. Ik vind 'm heel leuk en hippie-achtig. De blouse kan ik dragen met shorts of met een lange zwarte broek. 

Blouse - H&M
Shorts - Forever 21
All Stars - Converse

Deze outfit kan ik net als de eerste outfit dragen met blote benen of met een panty. Ik hoop natuurlijk dat het warm genoeg is voor blote benen, maar je weet het nooit. Het jurkje heeft een heel leuk detail aan de zijkanten dat je nu niet ziet op de foto, maar bij outfitfoto's van dit jurkje zul je dit wel zien!

Dress - H&M
Denim Jacket - Pull & Bear
Shoes - Dr. Martens 

Dit topje heb ik zelf gemaakt! Een tijdje geleden had ik een grijs jurkje besteld bij ZNU, maar die vond ik niet meer zo leuk, dus heb ik er een topje met rijgsluiting van gemaakt. Ik vind 'm zelf heel erg leuk geworden. 


Top - Selfmade
Skirt - Urban Outfitters

Shoes - Dr. Martens

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Erg leuke outfit! Heel veel plezier in Lissabon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke outfits!
  Veel plezier in Lissabon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits! De eerste vind ik leuk, leuk jurkje is dat. Ik ben benieuwd naar al je leuke foto's en verhalen. Geniet van je dagen in Lissabon ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits! Dat zelfgemaakte shirtje is echt mooi geworden. Veel plezier in Lissabon !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag het al voorbij komen in mijn bloglovin feed, en moest zeker even kijken!
  Ik vind die docs zo onwijs gaaf.. wil ze ook heel graag. Ik hoor vaak dat het erg vervelend
  is om ze in te lopen.. doet het echt zo'n pijn? haha
  dat okergele jurkje zal je echt prachtig staan.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!