3/15/2016

I Like | T-Shirt Dresses

T-Shirt dresses en a-line jurkjes waren al een tijdje in, maar voor komend voorjaar al helemaal! Ik heb zelf al een aantal van dit soort jurkjes, maar het lijkt me ook leuk om er eentje aan te schaffen die wat meer lente-achtig is. Ik ging opzoek naar outfit-inspiratie en naar webshops die dit soort jurkjes verkopen!

Source: @amandasteeleWhere to buy?
Natuurlijk verkopen heel veel winkels en webshops nu t-shirt dresses, omdat ze super trendy zijn! Omdat ik zelf best lang ben, is het altijd wel even zoeken naar jurkjes die lang genoeg zijn. Esprit heeft bijvoorbeeld jurkjes die lang genoeg voor mij zijn! Het leuke van deze twee jurkjes vind ik dat het qua model t-shirt jurkjes zijn, maar door de stofjes zien ze er heel anders en ook wat chiquer uit!

€59,99 | €59,99


Outfit Inspiration
Zelf zou ik een t-shirt dress voor de zomer combineren met All Stars en misschien nog een leuk jasje of een flannel geknoopt om mijn middel. Maar je kunt je outfit met een t-shirt juist ook wat chiquer maken door er een panty en enkellaarsjes met hak bij te dragen! Kortom: een t-shirt dress kan bij elke gelegenheid!

Sun Zibar | Madison Martine | Kenya Martinez

Heb jij al een t-shirt dress? En hoe zou jij zo'n jurkje combineren? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!