3/03/2016

Outfit | Sweater Weather

Tijd voor de eerste outfit van de maand maart! Bijna alles wat ik in deze outfit draag, komt van de Bershka. Maar ik vind dan ook dat Bershka de laatste tijd echt super leuke dingen verkoopt! In deze outfit draag ik een cropped sweater gecombineerd met een button up rokje.
Sweater - Bershka
Skirt - Bershka
Backpack - Bershka
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Ah leuke outfit! Een army green kleur staat je echt goed. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit en ik vind je haar echt mooi overlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg meteen het liedje van The Neighbourhood in mijn hoofd geschoten. (Ik HOUD van dat liedje (en de band, ofcourse.)) Die trui is kei tof, is dat een bepaalde trend geworden ofzoiets, want ik zie het echt erg vaak voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Dat rokje is zoo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke outfit! (en wat komen je ogen mooi uit op de 2e foto!)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!