3/01/2016

Shoplog | Amsterdam

Vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar Amsterdam. Eerst gingen we naar het Rijksmuseum en daarna gingen we shoppen. Ik had een nieuwe zwarte broek nodig, en die heb ik gevonden. Ook kocht ik nog wat andere leuke items voor komende lente en zomer!

We gingen naar de H&M Bonneterie, een super mooie en grote H&M! Hier was een hele verdieping met Divided, waaronder ook een collectie met allemaal kleding in pastelkleurtjes en kant. Hier vond ik dit topje met geschelpte randjes. Het topje schijnt niet door dus dat is heel fijn! Dit topje kost €12,99.


Bij de Monki kocht ik een nieuwe broek, mijn vorige broek was namelijk te groot geworden. Ik heb dus precies hetzelfde model broek gekocht (Oki), maar dan één maatje kleiner. Deze broek kost €35.


Bij de Forever 21 hingen al heel veel kledingstukken van de voorjaarscollectie, waaronder heel veel items met bloemetjes. Zo leuk! Ik heb uiteindelijk dit topje gekocht met oranje/bruine bloemetjes. Dit topje kost €9. 


Als laatste kocht ik ook nog een nieuw paar high waisted shorts bij Forever 21. Het was heel druk in de winkel, dus kon ik niks passen. Gelukkig passen ze perfect! Deze shorts kosten €20.


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen, vooral het eerste topje is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie aankopen! Laat de lente maar komen, of niet ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat bloemetjes topje vind ik echt heeeel erg leuk! Krijg meteen weer zin in de lente, eindelijk weer van die leuke topjes dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!