3/29/2016

Travel | Lisbon Day 1

Gisteren kwam mijn outfit van de eerste dag in Lissabon online, vandaag nog wat andere foto's van de eerste dag! De eerste dag zijn we naar BĂ©lem geweest (het klooster en de toren), hebben we de 25 april brug gezien en nog veel meer! Deze foto's zijn gemaakt met mijn Canon 600D en mijn Denver Action camera, waarmee ik ook mijn vlog heb gemaakt.

Ben jij wel eens in Lissabon geweest? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk! Ik wil echt heel graag een keer naar Lissabon :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stad! Leuk jurkje ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your dress, I was going to get it on a recent shopping trip but decided not to, lovely pictures!

  Infinity of fashion// Lucy Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Janine! Je jurkje is zo leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!