4/21/2016

6 years of A Fashion Way of Life!

Vandaag is het 21 april, en dat betekent dat ik al weer zes jaar blog! Zes jaar geleden begon ik met bloggen, toen ik in groep 8 zat. Mijn blog heette toen nog 'Viva Fashion' en ik plaatste vooral verhaaltjes over wat ik die dag gedaan had. Inmiddels heet mijn blog al een lange tijd 'A Fashion Way of Life' en kan ik met trots zeggen dat ik een persoonlijke fashion blog heb.  


In die zes jaar heb ik meer dan 1300(!) blogposts geplaatst, waaronder meer dan 500 outfits. Mijn favoriete blogposts om te maken zijn dan ook outfits! Allemaal ontzettend bedankt voor het volgen van mijn blog en ik hoop natuurlijk dat jullie mijn blog blijven volgen! 
Bedankt allemaal voor het volgen en bezoeken van mijn blog! Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke feestelijke foto's! Happy blog birthday :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 6 jaar alweer, wauw! Gefeliciteerd<3 Wat een toffe foto's trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke foto's Janine! Gefeliciteerd met je blog verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 6 jaar al! Wat lang! Volgende week bestaat mijn blog 4, dat is ook best een tijdje.. Tijd gaat zo snel he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd! Wat lang alweer! Superleuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Van harte en op naar nog vele jaren bloggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!