4/19/2016

Haul | Aliexpress + eBay

De afgelopen tijd heb ik een aantal dingen besteld op Aliexpress en eBay en nu ongeveer alles bezorgd is, is het tijd om te laten zien wat ik allemaal besteld heb! Ik laat niet alleen zien wat ik heb besteld, maar ik zal bij alles wat ik heb besteld ook vertellen wat ik vind van de kwaliteit.


Van deze bralettes bestelde ik eerst de witte variant, en die beviel prima, dus bestelde ik ook de zwarte variant! De zwarte is ietsjes groter dan de witte en past iets beter bij mij. Deze bralettes zijn super fijn voor de zomer, onder een jurkje of gewoon als bikinitopje. 


Bij deze set horen zes ringen, maar eentje kon ik niet vinden. Voor minder dan tien cent vind ik deze ringen prima! Ze hebben verschillende maten, sommigen vallen als een midi ring en sommigen als een normale ring. Helaas is er één ring al kapot gegaan, maar meestal krijg je wel je geld terug als je de verkoper contacteert!Ook bestelde ik een kanten kimono op Aliexpress. Het is een hele dunne kimono, maar ik vind dat juist wel leuk. Aan de onderkant en onder de mouwen zitten franjes. Die bij de mouwen ga ik eraf knippen, want die vind ik niet zo mooi, maar die aan de onderkant zien er prima uit! Deze kimono staat vast super leuk met een wit of zwart jurkje. Misschien dat ik binnenkort ook nog de zwarte variant ga bestellen!


Vorig jaar heb ik wel vier Triangl look-a-like bikinis besteld op Aliexpress, allemaal hetzelfde model maar dan in verschillende kleurtjes. Dit jaar heb ik een ander model besteld en dit keer op eBay. De kwaliteit van deze bikini is prima, helaas is de kleur wel anders dan op de site. Nu is de bikini turquoise en op eBay leek de bikini groen. Ook zijn de bandjes los, maar dan kan ik zelf wel maken. Ondanks dat zal ik deze bikini nog wel dragen, want het topje zit prima en ik vind deze kleur ook wel leuk!


Heb jij onlangs iets besteld op eBay? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!