4/28/2016

Haul | Primark Zoetermeer

Zaterdagochtend ging ik eventjes met mijn moeder en zusje naar de Primark in Zoetermeer, en daar heb ik een aantal leuke dingen gekocht! Een deel van de zomercollectie van de Primark hing al in de winkels, maar ik heb helaas nog niet alles gespot uit deze blogpost die ik een tijdje geleden schreef. 


Ik heb al een bomberjasje en die draag ik heel vaak, dus ik wilde er graag nog eentje. Toen zag ik opeens deze bij de Primark! Deze vind ik echt super leuk en de kleur is heel leuk voor de lente en zomer. Gecombineerd met iets zwarts, grijs of wit lijkt dit jasje me heel leuk staan! Dit bomberjasje kost €18. Ze hadden trouwens ook nog nep-su├Ęde bomberjasjes in lichtbruin en lichtroze voor €20!Deze playsuit met een hele leuke print kocht ik ook, voor maar €7! Deze ga ik zeker heel vaak dragen als het weer het toelaat, want ik vind playsuits echt super lekker zitten!Ik was ook nog op zoek naar een beetje luchtig vestje en toen vond ik deze! Hij is gebroken wit en wat langer, waardoor die bijvoorbeeld super leuk staat bij de playsuit. Dit vest kost €16.

Tenslotte kocht ik ook nog een nieuwe zonnebril (van de mannenafdeling, want die was goedkoper), voor €3 en 9 paar oorbellen voor €2,50. Meestal zitten er in zo'n pakje maar een paar leuke oorbellen, maar bij dit setje vind ik ze echt allemaal heel leuk!


Dat waren al mijn aankoopjes van de Primark! En nu maar hopen dat het weer wat beter wordt, zodat ik outfitfoto's kan maken met mijn nieuwe kledingstukken! Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!