4/26/2016

Inspiration | Coachella 2016

Afgelopen weekend en het weekend ervoor vond Coachella plaats in Californiƫ! EƩn van de bekendste festivals van Amerika, en ik vind vooral de outfits leuk. Hoewel het in Nederland veel te koud is voor deze outfits, vind ik het toch leuk om ze te bekijken, ook omdat ik over een tijdje een festival lookbook wil gaan filmen! In deze blogpost een paar van mijn favoriete Coachella outfits van 2016!

@sarahloven

Refinery 29
Spell Designs 
@oliviiapalermo

@oliva_holt
@sarahloven
Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

4 opmerkingen:

 1. heel tof!
  Ik vind het ook wel bij jou passen als ik dit zo zie hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspiratie! Ik houd ook wel van dat boho/festival stijltje, alleen weet ik niet of het iets voor mij is. Die 2e outfit vind ik het mooist!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!! De typische Coachella-looks zijn altijd weer genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!